Η οικογένεια Γεωργάκα

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΕΩΡΓΑΚΑ


Το 1948 ο Αργύρης Γεωργάκας έκανε το πρώτο βήμα για την ενασχόληση της οικογένειας μας με την μελισσοκομία αφού τότε αγοράζει τα πρώτα του κοφίνια και ξεκινά την μελισσοκομία ως επάγγελμα. Η αγάπη του και το μεράκι για την μέλισσα και τα προϊόντα της, τον κάνουν ως έναν από τους καλύτερους μελισσοκόμους.


Το 1985 τα ινία αναλαμβάνει ο γιός του, ο Δημήτρης Γεωργάκας όπου μέχρι και σήμερα με το ίδιο πάθος, καταξιώνεται ως ένας από τους καλύτερους και εμπειρότερους επαγγελματίες μελισσοκόμους σε όλη την χώρα.

Σήμερα τα εγγόνια Αργύρης Γεωργάκας και Ιωάννης Γεωργάκας συμμετέχοντας με τον πατέρα τους στην παραγωγική διαδικασία και διάθεση των προϊόντων τους, κάνουν την οικογενειακή τους επιχείρηση ως μια από τις πιο καλά οργανωμένες μελισσοκομικές μονάδες.


Με νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις στην Αρναία και μηχανήματα, η επιχείρηση μας πληροί όλες τις εγχώριες και ευρωπαϊκές προδιαγραφές παραγωγής, συσκευασίας και εμπορίας μελιού και μελισσοκομικών προϊόντων εφαρμόζοντας σύστημα διασφάλισης ποιότητας και ασφάλειας των τροφίμων (HACCP).

 

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ

Για μας το καλύτερο μέλι είναι αυτό που παράγουν οι μέλισσες, τρυγιέται και συσκευάζεται με προσοχή και επιμέλεια σε κατάλληλες εγκαταστάσεις. Εργαζόμαστε καθημερινά για να συλλέξουμε όσα οι μέλισσες δημιουργούν, για να μπορούμε να τα προσφέρουμε σε εσάς.
Στόχος μας είναι ακολουθώντας την πατρογονική παράδοση να συνεχίσουμε να παράγουμε αγνό και ποιοτικό μέλι και μελισσοκομικά προϊόντα άριστης ποιότητας προερχόμενα απευθείας από την ελληνική φύση.

 

ΑΞΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΛΟΓΗ

Η φράση "δίνω αξία" σημαίνει ότι θεωρώ κάτι σημαντικό, το αναγνωρίζω και το ενισχύω. Μπορεί να αναφέρεται σε ανθρώπους, αντικείμενα, ιδέες, ή καταστάσεις. Όταν "δίνω αξία" σε κάτι, αυτό σημαίνει ότι το αντιμετωπίζω με ανάλογο σεβασμό ή προσοχή.

Η αξία σε κάθε επιλογή αναφέρεται στη σημασία ή το όφελος που προσδίδεται σε μια συγκεκριμένη απόφαση ή επιλογή, ανάλογα με τις συνέπειες, τα αποτελέσματα και τις προτεραιότητες που έχει κάποιος. Ουσιαστικά, κάθε επιλογή έχει μια συγκεκριμένη αξία που εξαρτάται από:

1. Προσωπικούς στόχους και επιθυμίες: Πόσο η επιλογή συνεισφέρει στην επίτευξη των αναγκών κάποιου.

2. Ηθικές και κοινωνικές αρχές: Η επιλογή μπορεί να αξιολογηθεί με βάση το αν είναι σύμφωνη με τις ηθικές και κοινωνικές αξίες του ατόμου ή της κοινωνίας.

3. Συναισθηματικό αντίκτυπο: Η αξία μπορεί να συνδέεται με το πόσο ευχαρίστηση ή ικανοποίηση προσφέρει η επιλογή.

4. Μακροπρόθεσμες συνέπειες: Πόσο ευεργετική θα είναι η επιλογή σε βάθος χρόνου.

Με λίγα λόγια, η αξία κάθε επιλογής καθορίζεται από τον συνδυασμό των παραπάνω παραγόντων, που επηρεάζουν το πώς την εκτιμούμε και τις συνέπειές της.

Πώς μεταφράζεται το “αξία σε κάθε επιλογή” στον πελάτη:

1. Ποιότητα προϊόντων: Τα προϊόντα που προσφέρουμε έχουν υψηλή ποιότητα, είναι αξιόπιστα και ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πελατών.

2. Αξία για τα χρήματα: Τα προϊόντα μας έχουν ανταγωνιστική τιμή σε σχέση με την ποιότητά τους. Υπάρχει η αίσθηση ότι τα χρήματά σας θα "πιάσουν τόπο".

3. Εξαιρετική εξυπηρέτηση: Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην εξυπηρέτηση πελατών, καλύπτοντας τις ανάγκες σας και προσφέροντας υποστήριξη και μετά την πώληση.

4. Εμπιστοσύνη: Μπορείτε να βασιστείτε σε μας, επειδή αναγνωρίζουμε τη σημασία του να προσφέρεις κάτι περισσότερο από ένα απλό προϊόν. Δίνουμε "αξία" στην εμπειρία σας ως πελάτη. 

5. Μοναδική εμπειρία: Η επιχείρησή μας προσφέρει κάτι ιδιαίτερο που ξεχωρίζει, είτε αυτό είναι τα μοναδικά μας προϊόντα, είτε κάτι παραπάνω σε υπηρεσίες ή προστιθέμενη αξία στην αγορά.