Η ικανοποίηση της ανθρώπινης ματαιοδοξίας

Η εποχή που ζούμε βιώνει πολλές αλλαγές! Η εξέλιξη της τεχνολογίας, το διαδίκτυο, η παγκοσμιοποίηση και τα social media έχουν αλλάξει την καθημερινότητα των ανθρώπων.

Το marketing των επιχειρήσεων έχει εξελιχθεί με τη συλλογή και αξιοποίηση πληροφοριών του καταναλωτικού κοινού. Ο κορεσμός των αγορών και ο ανταγωνισμός οδήγησε τις επιχειρήσεις στη δημιουργία νέων προϊόντων που είναι επιθυμητά στους καταναλωτές. Γι΄αυτό σήμερα είναι διαδεδομένα διάφορα προϊόντα μελιού όπως μέλι με κακάο, μέλι με φρούτα, μέλι με μαστίχα Χίου, μέλι με χρυσό, μέλι με κρόκο Κοζάνης κλπ κλπ.

Συμφωνώ στην άποψη ότι οι πελάτες οδηγούν τις εξελίξεις και όχι οι επιχειρήσεις και τα προϊόντα τους αλλά όλα αυτά θεωρούμε ότι είναι η ικανοποίηση της ανθρώπινης ματαιοδοξίας και η κατάληξη είναι ένα διαφορετικό προϊόν και όχι μέλι.

Η δική μας φιλοσοφία είναι διαφορετική!   

Η αγορά ενός προϊόντος πρέπει να είναι μια εμπειρία μοναδικά θετική και αξέχαστη για τον πελάτη, προσπαθώντας από τη μεριά μας να υπερβούμε τις προσδοκίες προσφέροντας πάντα το κάτι παραπάνω και υπηρεσίες όπως πχ αποστολή στον χώρο σας με χαμηλό κόστος.

Μένουμε πιστοί σε αυτά που μας δίνει η φύση και την αφήνουμε να κάνει τη δουλειά της.

Για εμάς το καλύτερο μέλι είναι αυτό που παράγουν οι μέλισσες, τρυγιέται και συσκευάζεται με προσοχή και επιμέλεια σε κατάλληλες εγκαταστάσεις.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε αγνό και ποιοτικό μέλι και μελισσοκομικά προϊόντα άριστης ποιότητας προερχόμενα απ΄ευθείας από την ελληνική φύση. Γι΄αυτό, εργαζόμαστε καθημερινά για να συλλέξουμε όσα οι μέλισσες δημιουργούν.

Συγνώμη, αλλά από μας... Μόνο μέλι!

Αργύρης Γεωργάκας